lördag 29 mars 2008

Flytta FRAM utemöblerna


Att ta fram utemöblemanget känns väl kanske, eh...en aning prematurt *brrrrr*, men visst, det funkar ju som minneshjälp när det gäller att komma ihåg vilket håll klockans visare ska flyttas.

Jag har än så länge inte bjudit in någon IRL till min blogg, och det är så jag vill ha det - hittar nån hit av sig själv och känner igen mitt hem är det dock helt OK. Jag vill vara rätt så anonym även om jag ju får tillstå att jag sällan skrivit något särskilt djupt eller personligt här - tvärtom är min blogg ibland mer ytlig och enahanda än jag kanske helst skulle önska. Just nu finns inte ork och tid att uppbåda större engagemang så det får vara såhär.

SÅ: OM nån jag känner IRL hittar hit av en slump, är de hjärtligt välkomna! Så känn dig som hemma N, OM du nu hittat hit - vet inte om det var det du menade igår när du tog upp att jag kanske skulle börja blogga om mitt hem;) - jag vet ju att du bloggsurfar så du kan ju ha snubblat in här. Säg till om du ser det här:)

4 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Snygg klocka!!
Jag är inte ett dugg anonym med min blogg...men det gör ju också att jag bara delar med mig liiite av allt som är jag. Visar positiva saker, glada färger och valda delar av mitt hem. Visar inte så mycket av mina känslor mm Ibland skulle jag vilja blogga helt inkognito med mer tankar och funderingar, men jag har inte tid att sköta två bloggar...
Trevlig söndag!!

essko sa...

Förstår dig! Två bloggar verkar väldigt jobbigt....sådär är det för mig trots att jag är anonym - tar bara upp rätt "ofarliga" saker här. Kanske är det en process, eller nåt? Kanske man blir öppnare med tiden?

Arga Mamman sa...

Hej där! Skulle bara säga att jag "tittade förbi" här hos dig!

Making it lovely sa...

Vilken fin blogg du har,jag har precis börjat skriva ut mitt namn på min inredningsblogg. Jag bor i Singapore o började mest som en länk mellan mina nära o kära i Sverige, sedan blev det inriktning inredning, med lite personighet jag är inte så persnlig av mig, det gäller ju att veta vart gränsen går:-)