söndag 10 juni 2007

Inlägg nummer två


...redan! Äh, skulle bara kolla om det gick. Jag har INTE stort tålamodskonto när det gäller teknik kan jag säga. Tjing!

heminnerligen välkommen




Här kommer första inlägget alltså. Hur lång tid det tar innan det andra kommer beror på en rad faktorer: tid, rum (vi ska flytta först), kamerastatus (måste nog överväga att skaffa en ny) och lite annat.

Förklarar härmed bloggen invigd, och innan jag gått igenom alla möjliga vägar att göra den läslig vill jag ha sagt att jag är mamma till tre barn som gillar att vara hemma (ofta) och att åka på utflykt (ibland), i hemmet kombineras olika infall med en fast och trygg ursprunglig form....format 50-tal mixat med färgglatt 60- och 70-tal, och tydliga inslag av nutid i Sverige. Ett och annat bord från förra sekelskiftet kan få hänga med men inte för många!

På bilden syns ett gäng melaminkoppar jag köpte i en liten dammig affär i London i höstas för nästan inga pengar alls. Nu när jag var tillbaks på blixtvisit fanns matchande fat och skålar till muggarna (som jag köpte såklart, men har inte hunnit plåta) i samma lilla andrahandsbutik. Mer sånt!